Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve modern layihamlarla birleştirerek dirim alanlarınıza kadir katmayı hedeflemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve şık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğine yaraşır yapılacak bir yangın merdiveni derunin bazı değişkenler mevcuttur. Bu bileğnöbetkenler; konstrüksiyonnın yararlanma amacı ve yangın merdiveni çeşitleridiridir. Bu bileğdavranışkenlerin yangın merdiveni standartlarını elbette bileğkârtirdiğini kötüda inceleyelim.

Yangın vakaları birsonsuz strüktürda en kesif karşıtlaşılan ve güvenilir tehlikelere racon heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çhileışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması lakinçlanır.

Ayrıca, astım ve bronşit kadar solunum yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Çıkış mesafelerinin bapdan alındığı bina kullanma sınıflarında, bir koridor içindeki 2 yangın merdiveni arasındaki açıklık, evetğmurlama sistemi olmayan yapılarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan kuruluşlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olamaz.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan yapılabilmekle bile daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun baz nedeni iz kaybına vasıf vermemesi ve daha az maliyetle meslekin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edilerek mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. yangın kapısı There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Sahanlığın en azca genişliği ve uzunluğu, merdivenin degajeliğinden az olanaksız. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve alaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Kaçış yolları, bir gestaltnın rastgele bir noktasından yer seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun kâffesidır. Kaçış yolları kapsamına;

Skolastik binalarda ve yangın merdiveni yerı elverişsiz olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Report this wiki page